Friday, May 7, 2010

Legend International Water Homes...

Hello auntie n uncle....hari nie eman plak yg amik alih blog mama sbb mama busy wat keja..klu eman tak help mama nnti blog mama takder entry baru kan kan... =)

weekend lepas baba bwk mama ngan eman pi bercuti...tp dekat jer ngan umah kami...baba ckp kami cuti dekat2 ajer sbb eman tecit lai..nnti penat klu jalan2 jauh...so baba bwk eman ngan mama pegi PD jer...eman 1st time pegi bercuti ngan pegi pantai...tp tempat kitaorg duduk nie tak leh g tepi pantai....mula2 mama nak gi avillion tp sbb dh penuh kitaorg duduk kat legendiwh nie jer... mama ckp klu duduk avillion nnti eman bleh main kat tepi pantai ada pasir ada air laut...takper next time kita g hard rock penang lah yer baba bleh dok kat tepi pantai main pasir...hehehe =)

eman sbnrnye tak pandai nak citer byk2 mcm mama citer...eman boh gbr yer ek, ek...nnti eman citer sket kat gbr tu....

~ini masa eman bru smpi tgh tgu baba nak check-in~

~ini lampu kat lobi cam tanglong kan eman suka sbb cantik jer~


~ini lah bilik kami ada dua katil saiz king...satu utk eman satu utk mama n baba...eman tido sorg2 jer best bleh guling2~


~inilah swimming pool dlm bilik kami...best tak yah mandi swimming pool yg panas kat luar tu~

~kat luar ponx ada shower bleh mandi jugak...ini utk bilas bdn jer bila kuar dr pool~

~ini bilik air..kat sinilah mama cuci popo eman huhu...~

~eh itu mama eman lah kat dlm cermin...hehe~


~terkejut eman tgk kat bwh tu...baba ckp nnti klu air dh naik eman leh tgk fish...ptg2 tu eman tgk ada dua ekor pish..tp mama tak amik ponx gbr... =( ~

~mama ckp eman wat cam nie mcm tacang jer..hehe eman mkn tgn masa nie sbb dh nak tido dh...~

~eman tido waktu nie pas tu baba ngan mama mkn...seday mereka tak ajak eman... =( ~



~eman mandi ngan baba pki floaties baru...smbil mandi ngan itik quack, quack...~

~mama ngan eman masa ptg nak pi mkn mlm...eman dh mandi dh mkn...dh tukar bju tido dh sbb selalu kat umah eman tido dh waktu cam nie...tp mama ckp takper weekend eman leh tido lambat..yea2~


~ini pagi dh baba bwk eman nak pi bfast tp eman minum shushu jer..masa nie eman tak mandi lai sbb nak mandi pool...~





~yea2 eman suka mlm nie tido kat katil sdri...huhu~


oke cukup dh...penat eman sbb mama amik gbr banyak sgt...nnti mama ckp dia letak dlm FB dia klu nak tgk...skrg eman nak tido dh...mama dh wat shushu sebotol lepas minum tido...bye2 auntie and uncle...see you again...

~~end~~



2 comments:

sarah kalam said...

ha..best nye eman g holiday~~

mieoney said...

holiday mestilah sonok auntie... =)

hai sarah.. -dari mama eman-

 
Design with love by Jiji for Zamimie