Tuesday, May 25, 2010

E-man Mkn Kat PappaRich....

ini citer weekend lai...minggu nie eman asik jenjln jer kejanye...so ahad ari tu misi kitaorg adalah ke nilai 3 nak beli brg utk kenduri aqiqah eman...cuma beli paper bag ngan bunga telur jer...isi dlm nenek, mak ngah ngan mak long dh sediakan...so nnti bila blk kg jumaat nie tinggal nak fill in jer paper bag tu...oke tu nnti citer kemudian2...


so lepas ke nilai kami ke jusco taman equine plak sbb baba nak pi cari langsir tuk umah sewa baba....tp sblm tu kena mkn dulu sbbnye kuar umah kul 11.30 eman baru bgn tido so dia tak mkn lai...bila fikir2 betul juga apa yg baba ckp kat jusco mesti crowded susah nak mkn...so end up baba drive ke cyberjaya and kitaorg mkn kat paparich...1st time mama and eman mkn kat sini nie...byk gak menunye...



~eman dh tak sabar tgu mama nak suap mknan dia~



~nyum2 mkn bubur labu ngan ikan bilis mama masak~



mula2 masa nampak laksa nak mkn laksa tapi tetiba rasa lapar plak nmpk nasi ayam order plak nasi ayam...rugi plak sbb nasi ayamnye tak kick ponx sedap lai nasi ayam kat chicken rice shop...




~nasi ayam hainan kot yg rak berapa nak besh..tgk sup dia keruh jer...mcm sup yong tau fu~



~laici cincau baba~


~mamanye soda laici~


~eman tido kekenyangan~
masa eman tido nie kitaorg dekat jusco taman equine dh..masa dok tolak stroller nie org dok asik pndg kat dia jer...huhu tgk2 napa rupanye anak mama nie dh mcm bouncer nak gaduh dh..gengster dh rupanye tido..huhu

berat eman skrg nie 7.3kg wpun tak nmpk besar sgt tapi tulang temulangnye keras..klu dokong kompom sakit pinggang lepas tu..sbb tulah jln dekat2 ponx mmg ler stroller tak tinggal...huhu

punye penat eman ptg tu balik lepas mandi and dia main2 semua kul 6 lebay dh tido smpi esok paginye...penat punye psl...tp sib lah dia mmg tak byk ragam sgt cuma cam biasalah bila dh lama tak tido nak start tido tu cam susah sket...ek ok ek ok...huhu pas tu nangis sket lah meniarap salah terlentang salah mengiring salah...baba jugak yg pandai tidokan eman..huhu
~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie