Wednesday, May 12, 2010

Bigen Fruit...






Apakah itu bigen fruit? cuba try google takder jmpa ponx tapi kat China itulah namanye...






bleh tak cam ini buah apa...huhu inilah buah yg sedap tapi menyusahkan nak kopek..takkan nak guna kupas plak kan..huhu okelah penat hokey saya nak kuarkan isi dr kulitnye...smpi merah2 jari saya, kuku ponx sib lah tak terkopek keluar..sedap punya pasal gagahkan lah juga diri kopek...bila dh banyak baru lah heaven nak mkn... =)






see jenuh nak kopek siap pki pisau tu...sikit lai nak tercungkil pisau tu kat kuku...huhu








sampai hitam2 kuku...lepas tu rasa jari cam bengkak jer... =P tp nie tak nmpk sgt sbb amik pki hp jer gbr...






penat dh berteka teki teka tekuk...apa kah bigen fruit ini...
jeng
*
*
jeng
*
*
jeng
*
*
jeng
*
*
inilah dia
*
*






walnut yg sedap tapi susah nak kopek..huhu sedap tu berlemak jer..yg nie kawan mydear bg dr china...best ada separuh plastik lai nnti bila ada kesempatan dn kerajinan baru kopek blk.. =P


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie