Thursday, May 13, 2010

I'm Rock Babeh...


inilah style eman tido rock style huhu..tak leh dh nak wat cmner bila tarik keluar mesti masuk blk tp style cam tulah..takder lah hisap ibu jari kan...tapi sumpah ckp comel oke bkn masuk bakul angkat sdri tp sdri tgklah kan...huhu selalunye bila nak tido lah baru dia hisap jari klu biasa2 saya mmg tak bglah risau plak kalu jong nnti huhu...tp serius ckp baby tido mmg comel kan...



eman nie peel tidonye pelik sket...dulu2 masa kecik2 tak pandi telentang sdri dia mmg tido meniarap lah..tp skrg sejak dh pndi pusing2 sdri nie mmg jarang lah tido meniarap klu tiarapkan dia pusing blk dgn sepantas kilat...okelah since dia bleh tido nyenyak saya tak kisahlah...pas tu tido nnti mengiring tgn kanan hisap jari, tangan kiri dok meraba..klu dpt kain ke bantal ke muka ke dia akan meraba guna ujung jari jer..mcm nak rasa2 ngan ujung jari...klu tak dpt capai apa2 tgn tu akan diawang2an lah...

pas tu tido suka menghimpit baba dia...walau sblm tido saya dh tarik dia rapat ke saya nnti saya sedar2 dh himpit dh ke baba dia..kdg2 kesian kat mydear tido dh smpi ujung katil dh...huhu pas tu position eman klu tak kat ketiak dia akan berada kat bwh montot baba..risu gak saya sbb kdg2 bila mydear mengiring and pusing blk hempap dia...so far takder lah plak tapi tak tau lah klu tanpa sedar..so maklumlah bila dh tido dekat2 dia akan meraba lah baba dia, klu dpt muka, muka di raba...klu dpt ujung seluar, ujung seluar dia gentel...yg plg tak tahan time dia raba montot...mmg kelakar lah..hehe

~kesayangan mama & baba~


~end~

4 comments:

lemongrass said...

Sama macam anak I yg youngest tu masa dia baby dulu. Kalau nak tidur or tengah berangan2, mesti hisap 2 jari tengah tu, hehehe. I pun ada gambar yg dia tgh sucking her fingers :-)

mieoney said...

cute jer kan kak..=)

Mak Ngah E-man said...

huhuhu..tido dalam kedai mas tu yang tak tahan tu...hehehehe

~Bicara Kuntuman Nailofar~ said...

rock2 pun ttp comey....

 
Design with love by Jiji for Zamimie