Thursday, May 13, 2010

Dinner With In Law...

Last weekend ari tu kitaorg blk kg mydear...tak jauh dekat jer huhu kat kl jer...klu cakap ngan eman "kita nak blk kg tok baba..kg kat mana? kg kat kl"...huhu nanti lepas tu mesti mydear akan ckp "mama hari2 blk kg baba.." =P yerlah umahnye kat segambut jer doket jer dr opis saya...hehe


okelah sabtu lepas kitaorg pi makan kat JM bryani kat giant kota damansara...1st time pegi sini kagum plak rasanye...sbb rasa giant nie cam besar jer dr giant2 lain yg saya penah gi lah..yg saya tak penah pegi tu tak taulah klu mgkn lgi besar kan...


klu dh ker JM bryanni for surelah mkn nasi bryani..selalu saya mkn bryani daging atau bryani ayam...tp kali nie kami mkn bryani dgn ayam goreng...sedap tu...pas nie dh tau dh klu pi JM bryani kena order nasi ngan ayam grg barulah tak muak...


pic adalah tak byk sbb hp adalah tetiba bateri kong...lupa nak charge...kamera plak tinggal kat umah sbb tak smpt charge..ini semua gara2 bateri lah nie...[salahkan bateri plak sdri yg mls charge tak ckp hahaha] tp kualiti gbr adalah tidak menarik...menci tul iphone nie hp canggih mahal tp kamera hampeh...cantik lai gbr dr sony ericsson saya dulu..tp redha jerlah pki...huhu





~eman ngan tok baba...~


~eman ngan uwan and mak lang~


~pak ngah and mak ngah-to-be~



*



*



last but not least



~tuan punya blog~


serta suami


~tulah org sebuk nak amik gbr sebuk nak ckp hahaha~


~end~

2 comments:

cik_ah82 said...

weeehhh, dekat sangat ngan umah aku dah tu..xsampai 5 minit pun..awat xhabaq, kalo dak, bley aku pi tumpang makan free gak..hehe

mieoney said...

lah ang dok dkt situ ka...huhu klu tau aku ajak ang skali hehe..

 
Design with love by Jiji for Zamimie