Thursday, May 6, 2010

I Heart This....


yer sambil menaip entry ini saya terbayangkan biskut yg sedap ini...nyum2 biskut nie kitaorg beli kat cold storage masa nak pi PD ari tu...sbb dlm keta panas coklatnye cair..bila smpi kat bilik mydear pi mskkan dlm freezer yg beku tu..jd ler biskut tu semua melekat2...last2 saya nak ceraikan pki pisau tp hancur2 tp tetap gak kutip mkn...sedap tuh...huhu




ini paketnye harga dlm RM8 kot klu tak silap...beli kat cold storage nnti pi nak beli lagi lah sedap sgt...

~~end~~

2 comments:

Anonymous said...

Apa pulak RM 8,RM 14 la

-tukang bayar

mieoney said...

uik yer ker..sori tukang byr tak perasan plak sbb tak byr...huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie