Tuesday, May 25, 2010

E-man Ngan Chayuer....




~hello nama saya e-man...saya budak tembam..huhu~



Last weekend kitaorg pi midvaley...misi tanpa hala tujuan haha...sbb dh lama rasa tak gi sana kan..so pi sana and smpi2 jer pi lunch dulu kat chillis...rasa nak mkn western plak tu yg ke sana tu...sib lah parking ada...



~skrg nie klu mkn eman dh boleh dok kat baby chair..sng kitaorg nak mkn~


~2 kali kitaorg order buffalo wing nie...~





~makanan mama trio fajita...ada udang, daging and ayam..tak besh ponx muak...hahaha~





~baba food chicken fajita..ponx x besh muak haha~



end up kiatorg mkn bufflo wing jer..order smpi 2 kali pas tu minum air berkoyan2...hampir2 nak order desert tp perut berat sgt tak larat dh nak mkn...huhu



~eman cam biasalah minum shushu jer..tp kli nie ada appertizer cum desert huhu sayur celery... =P ~



~see semangat dia mkn kan sambil bersandar dh mcm bos dh... ~




~ops tersasar dr mulut...huhu~



~eman ponx sng hati tido ngan sayur~
sayur nie dia mkn dr chilis smpi ke kedai swatch, smpi ke jusco, smpi ke mothercare habis dia usung celery tu satu midvalley huhu...semua org tgk jer smpi org tegur tak pahit ke dia mkn celery tu..huhu anak mama suka mkn sayur kot sbb dia suka jer ngan celery tu... =)

so misi selepas mkn jenjln jer and tetiba saya rasa nak cari hadiah utk mydear...bila tanya dia ckp nak perfume jer...last2 dr perfume bertukar kepada jam...so pencariannye adalah mencari jam utk mydear... =)



~misi mencari hadiah baba dh selesai...jam from swatch utk hadiah hari jadi serta anniversary kami yg ke 2...~

tapi tak leh wish lai skrg nie kira hadiah in advance lah kan... :)
~~end~~






0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie