Friday, May 7, 2010

Eman New Toy....

Semalam balik2 keja dlm sesak jem tetiba mydear col mintak number card toysR'us...bila tanya nak beli apa ckp adalah...okelah bajet beli teether sbb ari tu tgk teether yg bleh vibrate tu cam elok jer bg eman...sbb nak elakkan dia asik isap tgn jer tak elok plak rupanye...huhu

sekali balik tgk mydear beli play-gym rupanye utk eman...bkn main suka lai dia..saya bru tunjuk kotak jer dia dh excited nak terkam kotak tu...kelakar plak...pasang2 jer bg dia main smpi rambang mata dia tak tau nak main mana satu...sng lah dh ada menda nie kalau saya nak wat keja2 lain nnti...klu biasanye saya kena tgu dia tido dulu bru wat menda2 lain..

~play gym from fisher-price~



tgk betapa excitednye dia main smpi mkn ponx kat dlm tu...huhu bila kena paksa tido nangis..hehe kelakar plak..last2 saya letak jer dia depan tv atas toto..play-gym tu sorokan tp mulut dia asik bebel2 jer...mgkn tak puas hati kot...last2 tido gak dia akhirnye...huhu



~~end~~

1 comments:

haslina said...

baper RM nie yea...mmg cadang nak beli utk baby haifa baru umur 3 bulan...

ok tak penerimaan anak dgn menda tu?

 
Design with love by Jiji for Zamimie