Thursday, August 19, 2010

Bukit Merah Laketown.....


:: my cheeky boy ::



cam biasa citer lama...sbb takder menda nak citer, citer lah psl menda yg dh lama berlalu....pergi bkt merah masa otw nak ke penang...sbb masa tu kul 12 baru so cam nak msk penang awal nak wat per kan sbbnye check-in ponx pukul 3 ptg...so kitaorg lepak2 and cam biasalah anakanda nak santap so kenalah berenti kat mana2 kan...mula2 nak stop r&r jer tp sbb bkt merah tu cam memanggil2 jer so kesana lah kami....




:: eman ngan baba depan pintu masuk ::



smpi2 ingatkan tak ramai org rupa2nye penuh dah...tp sib dpt parking yg redup...sejuk sket keta...huhu kitaorg tak msk ponx kat taman tema air tu just jln2 kat luar jer...plan nak pi kwsn org utan tp sbb kena naik bot semua cam leceh ngan stroller and baby kan so batalkan aja niat itu...kami lepak2 makan jer...

:: merenung masa depan ngan mama ::


owh masa jln2 kat situ tak tersangka plak terjumpa my fren suzie...dia bwk anak murid dia ada persembahan kat situ...lama gak dh tak jmpa dia last dulu masa bljr kat uum...yerlah dulu kami sekali matrik and belajar sekali kat uum...cuma kami bkn geng and kami bkn berada dlm course yg sama...huhu tp kami agak rapat gaklah sbb dia merangkap roomate kepada my bestfren....


:: mana tah gbrnye tak jumpa plak huhu ::




:: eman ngan mama ::



:: sila jgn terliur tgk air yg besh ini..huhu ::


:: nasi rendang daging ::

rendang nienye mmg mabeles...dh ler byk daging wpun nasi dh habis kitaorg ratah jer daging tu...rasa nak tapau bwk blk ponx ada sbb ada lai tak abis tak larat...hehe siap saya punye tamak tukan masa org tu nak angkat pinggan, saya tak kasi angkat mangkuk rendang tu...padahal tak abis ponx mkn... =p


:: chicken cutlet ::

rasanye nama dia cam nielah lupa plak saya....yg penting sedap sesangat...1st time mkn style cam nie...selalu mkn yg salut2 ngan bread crumb tu...yg nie ngan sayur2 ponx licin kami mkn...


:: eman ngan baba ::


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie