Wednesday, August 11, 2010

Melantak di Pizza Hut...

Agak kasar bunyi tajuknye ek...takper2 korg teruskan jerlah membaca and lepas tu sure korg akan wat kesimpulan seperti itu...

last friday kitaorg pi beli brg opis kat tesco damsara sbb smlm kami ada jamuan sempena persaraan salah sorg staff serta jamuan menyambut ramdhan...


abis2 jer soping ingan nak mkan madam lim tapi rezeki kami dilimpahkan serta dimurahkan sbb ada org tu nak banjer kami mkn pizza hut...kami apa lai tadah jerlah perut..haha




:: mangsa keadaan...haha terjebak dr nak minum air panas terus minum ice blanded ::




:: tokei senyuman yg banjer kami makan...toce2 ::



:: saya yg seday sbb tak tau camner nak abiskan mknan...kui2 ::



order plak tu yg set for 4 person and ada lah tambah satu set platter...ha amik ko jenuh nak mengabiskan bertiga...dh ler bertiga yg jenis perut kecik jer... mmg nak termuntah kat situ lah...



:: spaghetti olio ::





:: pasta meatball ::



:: 2 cawan mocha ice blanded ::




:: mango lassi yg yumey ::





:: apatah nama dia tp ada perkataan fizz lah..ada jelly, asam boi n limau kasturi ::


:: bekalan makanan tambahan..platter apa tah namanya ::

:: chicken island pizza...sedap and lembut betul kata kak zi...selalu saya order perisa lain jer ::

apa2 ponx sgt berpuas hati...oeh yer ada yg takder dlm gbr nie mushroom soup 4 mangkuk dan breadstick...semua gee yg habiskn kui2...lepas tu jadi ular sawa balik opis...ngeh2









~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie