Monday, August 16, 2010

Iftar Day 2




wah bila senyap 2-3 hari nak update terus pasal makanan...haha kang takder menda nak updatee plak...owh yer kwn2 jgn tension2 yer entry mgkn byk psl mknan jer... =p so utk hari kedua puasa saya still lai masak tp cam biasalah masak simple2 jer janji konyang...tp syukur gak sbb mydear jenis tak cerewet mkn and dia suka mknan yg simple2 jer....


saya adalah nak msk daging kicap wpun tak sedar diri kurang kemampuan mengunyah tetap juga nak mkn daging..huhu and mydear request kubis msk putih...so itu jerlah juadah utama kami...selebihnya mydear beli kat param....and bubur lambuk tu plak jiran sebelah yg bg...


jiran sebelah kami nie mmg bagus klu masak mmg rajin atr umah kami...tp kami jerlah tak terbalas2 ponx...haha selalu blsn kami bg brg mentah mean mcm buah durian, manggis, keladi....tak penah lai rasanye saya balas dgn mknan yg saya msk...huhu mgkn satu hari nnti kot... =p


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie