Tuesday, August 24, 2010

Iftar Day 11 at Marriott Putrajaya...

cam biasalah weekend kami akan berbuka kat luar...biasalah kan bila hari2 weekdays tu berbuka kat umah biasa2 jer...klu masak ponx simple2 jer...so waktu nielah nak mkn ngan sepuas2nya, sesekali lah kan...huhu

so seperti biasa saya juga yg buat pilihan dahnye org suh pilih kita pilih jerlah...so saya pilih marriott putrajaya sbb thn lepas buka kat sana cam best jer...dan pilihan saya mmg tak sia2 mmg best ponx...huhu lebay byk pilihan berbanding shangri-la...



:: atr pilihan makanan dari style melayu, chinese, arab, mexico, italian dll semua ada...pilih jer mana yg anda suka ::



gambar tak byk yg elok...sbbnye kitaorg smpi2 lai 5 minit nak berbuka...org ponx dh ramai kat sana mknan ponx dh rompong sana sini...tak cntik dh gbr mknan saya...huhu so ini kira apa yg adalah...

:: ini atr yg saya mkn gado-gado, ayam grg berempah, tortilla tuna (yg warna putih) adalah mabeles...sedap sgt sbb tuna dia penuh...saya mkn smpi dua kali huhu ::


:: pilihan utama saya dim sum..dim sum biasa2 jer... tp dia punye fried radish cake adalah terbaik...sedap sungguh2222 ::




ini atr menu pilihan saya lah...byk lai gbr pinggan malu lah nak letak kat sini...kui2 dia punye desert plak adalah terbaik...saya tak tau nama dia tp cam kek lapis tp nipis2 jer warna coklat sedap sgt...and lai satu green tea kek ponx sedap...nyum2




:: my cheeky boy ::


:: my dear ::


:: yours truly ::


itu jer kisah berbuka kami...erm minggu nie nak berbuka kat mana plak ek... =)

~~end~~







0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie