Monday, August 16, 2010

Iftar Day 4 at Shangri-La Putrajaya...

sbbkan adik kutuk2 kat fb...meh nie aku lompat sket...iftar day 4 huhu...kali nie tak masak sbb mydear ngan bermurah hati membelanja saya yg rajin berbuka di shangri-la putrajaya....niat dihati nak ke nikko tp kena lah ikut kata org yg nak membelanja serta nak drive...hehe bulan2 pose kan nak drive ke kl mgkn agak menguji kesabaran mydear...so ke putrajaya ajer kami...




so far berbuka kat luar masa awal2 ramdhan nie mmg seronok sbb org blm ramai lai berbuka kat luarkan....kat situ ponx tak penuh org very the light2 jer org...nak amik mknan ponx tak yah rebut2...sbb mknan takkan abis punyerlah...hehe










:: atr mknan2nye ada kambing golek seekor, murtabak, roti john, yong tau fu, mskan melayu, kerabu, ikan bakar, serawa durian, kuih muih melayu, mee grg kuali besar (best wpun masin sikit), pasta, kuih muih melayu, dessert omputih dll... ::



ini atr mknan yg ada...tak byk sgt lah mknan kat sini...saya rasa lebay kepada konsep kemelayuan sbb byk mknan2 melayu...sushi takder, oyster takder, dim sum takder...huhu saya klu mkn kat hotel menda2 tu yg saya serbu dulu haha...yolah mknan2 lai cam biasa kita mkn kan...so cari lah mknan yg jrg kita mkn....


gbr mknan ada tp saya cntumkn lah yer sbb klu tak berpinar2 mata korg ngk serta bergelas2 air liur korg keluar nnti...lai ponx boleh mengurangkan pahala puasa korg plak nnti...hahaha

:: eman cam biasa klu kat mana2 ponx mknan mesti homemade porridge by mama huhu ::


:: nyum2 sedapnye ::



:: see how happy are them ::


:: last but no least tuan rumah ::

so far mknan kat sini biasa2 jer...tak sebest mkn kat the gardens hotel thn lepas....kat sana best wpun kwsn mknan kecik...tp sangat padat ngan mknan....dh ler pregnant time tu tapi dok bantai ulang mkn oyster ngan shushi smpi kena tegur ngan member mydear... =p tp takper sbb masa tu dh 7 bln tak brp nak bahaya...hehe apa2 ponx sgt enjoy mkn kat sana..thanks abg.. =)

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie