Tuesday, August 17, 2010

Lunch at Amarin Heavenly Thai....

**entry lama yg tidak terpublish sdri..sbbnye sdri lupa nak publish..huhu tp tak kira wpun dh lama nak publish jugak sbb takder entry nak buat..apa2 ponx mintak ampun sbb entry mknan kan... =p


last weekend kitaorg jenjln ke midvallye..bkn sbb nak pi maybank treat fair sbb kami tak pki ponx cc maybank...org sikit punye ramailah..masa mula2 jln2 kat the garden tu rasa aman jer..tp bila dh msk midvalley pergh asik nak berlanggar punggung jer...best gaknye kan sbb org asik dok usung kotak besar2 gabak jer dari convention centre tu..

sampi sana dh kul 12 lebay time eman mkn so kami ponx carilah tmpt mkn yg privacy sket supaya eman tak rimas...serta sbbkan eman tido bglah dia tido ngan aman...



:: bgn dh budak nie..kejanye mengushar org jer huhu ::

1st time saya mkn kat sini..okelah mknan dia sbb ada byk menda yg di suggestkan tp kami tak order spt ikan steam lemon (kami mkn berdua jer mana nak abis mkn ikan seekor), kerabu betik (mydear tak mkn nie..so agak membazir mkn sorg2), ketam apa tah tp mcm sedap lah...tp keciwa sbb ari tu takder...punah hrpn nak mkn ketam... =(




: one family ::


takperlah next time ley mkn lain and order....so for that day kitaorg order menda2 kat bwh nie...



:: Kailan goreng ikan masin ::


:: pandan leaf chicken ::



:: Tomyam Morfai (Spicy Tomyam Seafood Soup) ::



:: Tembikai Laici dan Thai Ice Tea ::


:: Black Pepper Sizzling Beef (nama hentam jer huhu) ::

:: Tauhu Thod (Deep-fried Beancurd Fritters Served with Chilli Sauce) ::



so far mknan dia okelah...tp saya rasa mgkn kena order mknan yg di suggestkan sbb yg tu mgkn yg plg best...huhu tak kira next time nak order siakap steam...mcm melazatkan jer tgk meja sebelah mkn...haha




~~end~~


0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie