Thursday, August 12, 2010

Wong Solo Again....

rasanye lebay dr 3 kali lah kami mkn kat sini...wpun service agak lembab sket tp kami tetap kesini...haha

so jumaat lepas saya kesana dgn my parents and my-lil-sis sajer jer bwk mak saya sbb dr ari tu dia asik menyebut nak mkn ayam penyet...nyum2 [tetiba melelh plak air liur citer psl mkn nie...dah lah pose2 nie huhu] kbtln derang dtg sbb my-lil-sis konvo so bwk jerlah mkn..

selalunye kami order dua menda jer set ayam penyet ngan set ayam bakar...my-lil-sis plak order empal sapi...dia ckp sedap daging ponx tak keras...saya adalah tidak berani mencuba sbb sejak bergigi besi nie mknan liat serta keras adalah diharamkan...tp klu stkt keras tu saya bedal jugaklah cuma tang liat2 mmg saya tak sentuhlah....



:: gbr kat bwh nie yg masa mydear tapaw mkn kat hospital masa eman warded ari tu...sbb gbr masa hari kejadian tak sempat snap sbb semua org kelaparan ::




:: set ayam bakar ::

:: set ayam penyet ::




:: packagingnya...1 set sekali ngan air mineral RM10.90 [klu tak silap] ::




so far mknan kat sini mmg sedap lah...yg paling mantop sekali ayam penyet tu punye sambal...klu mkn sure korg takkan bole berckp lah..pedas tp sedap..klu dh pedas jgn sesekali sedut air minuman sat lai bertmbh pedas plak jdnye...klu ayam bakar ponx sedap gak sbb ayam dia lembut jer camner tah derang bakar....tp mmg saya suggest lah mkn kat sini...nom...nom...nom...



:: eman yg bambam ngan baba ::

:: kami yg control macho n ayu ::


:: maksyu yg gediks ::


:: my mommy ::



:: atok melayan cucunye ::
dikesempatan ini saya ingin memohon ampun dan maaf sebab menyiarkan entry mknan di bulan puasa yg mulia ini.....ahaks... =p

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie