Wednesday, February 15, 2012

4 Hari, 3 Malam....

ceh macam apa plak ek...4 hari 3 malam nak pi kursus nie...huhu 1st time nak tinggalkan eman ngan mydear berdua jer kat umah...harap2 mydear bley handle eman and eman bley corporate ngan baba...kang klu tak ada yg smpi ke PD mlm2 kang...hehe

tak jauh ponx peginye PD jer...hari nie pegi and sabtu nie balik...bg chancelah eman ngan baba dok berdua jer kat umah...hehe tp sbnrnye bg can kat mama... :p eman ponx dah besar dah thn nie dah 3 thn so byk menda dah tak susah bila nak handle dia...nak susu ponx dah bley ckp...even lapar ponx dia dah tau nak ckp...dia tak ckp lah lapar...tp dia cakap ngan saya "ma, jom lurn (turun), nacik"...so saya taulah dia lapar nak mkn...mknan yg dia tau sebut ponx nacik (nasi), chup (sup), lo (telur), ayam, fchi (kfc)...tp bab2 mkn takderlah dia cerewet sgt...


mlm ponx dah tak byk bgn klu bgn sekali jer...and klu dia nak susu dia akan ckp nak susu...so senang klu dia kenyang sgt mcm mlm tadi dia tak bgn ponx...last2 saya yg bgn buat susu utk dia wpun dia tak mintak...hehe masa tu ponx dah kul 5.30 saya nak bgn dah ponx...

so baba ngan eman jgn nakal2 tau kat umah...jgn tonggang terbalikkan sudah rumah tu jenuh mama nak mengemas blk nnti...huhu



will miss budak busyuk dobot nie spjg 4 hari nnti...huuu :( mlm2 takder lai org tendang saya masa saya tgh tido...huhu ganas dow tido..mengigau and bermimpi sure akan hempas2 kaki...saya bajet dia masa dia mimpi tu dia tgh lari laju2 kot... :P jumpa lai sabtu nnti...

1 comments:

With Julia said...

Kak mimie g kursus sambil belajar enjoy tau..relax puas2...kasi can kt kami jga opis lak hehehehe...anyway eman mesti ingat mama dia windu lama 4 ari xd...hukhukhuk ;D take care

 
Design with love by Jiji for Zamimie