Friday, October 31, 2014

Eman The Next Dugrostar...



* scroll down for new entries *

Apa macam ada talent tak nak jadi Dugrostar by Dumex…hehe bolehlah kot nak mencuba, gaya dah ada dah nie…bakat ada ke tak belakang cerita dulu…yang penting eman kenalah berani…sebelum tu moh kita tengok mana tempat nak pi casting nie…kot2 ada yg terdekat bley pegi ujibakat…jap2 eh nak test suara jap bley ke eman nie…huhu



Ini adalah venue ujibakat yg diadakan seluruh Negara….tengok mana tempat yg terdekat nie bolehlah pegiii…klu tak pandai menyanyi ponx takpe…klu pandai menari boleh juga pegi…ballet, pop dance, shuffle dll…tak pandai menari takper..pandai main alat muzik? Piano, guitar, ukulele, dram dll…ponx boleh juga pegi…

Venue
Date
KB Mall, Kelantan
24-25 October 2014
Plaza Merdeka, Sarawak
31 October-2 November 2014
Sunway Pyramid, Selangor
31 October-2 November 2014
One Borneo, Sabah
8-9 November 2014
Mahkota Parade, Malacca
7-9 November 2014
KSL Mall, Johor Bahru
7-9 November 2014
Queensbay Mall, Penang
13-16 November 2014

Dugrostar Roadshow ni akan mengambil tempat di 7 buah negeri, masing-masing menjemput anak-anak yang berbakat untuk menyertai Dugrostar Studio (Wild Card). Peserta-peserta akan dibahagiakan kepada dua kategori; 3-6 tahun dan 6+ hingga 10 tahun. Penganjur akan pilih seorang pemenang daripada kumpulan 3 - 6 tahun dan seorang pemenang daripada kumpulan 6+ hingga 10 tahun masing-masing daripada 7 lokasi tersebut untuk memenangi wang tunai sebanyak RM1000!

So kalau korang rasa anak korang berbakat tu boleh lah bawak pi ujibakat…dari dok melalak terlolong depan tv kat rumah…cuba try ketengahkan bakat mereka tu…wpun kadang2 tak Berjaya tak mengapa, tapi sbnrnya boleh juga build-up confident level anak-anak untuk berdepan dengan crowd…brulah anak-anak jadi berani dalam apa bidang ponx…so apa lai moh lah kita…

Inisiatif ini sebenarnya diwujudkan mereka yang terlepas penyertaaan Dugrostar Final yang telah berakhir pada 12 Oktober yang lalu.. Kepada mereka yang berminat nak menyaksikan performasi peserta-peserta Dugrostar, boleh jugak jemput kawan ramai-ramai ke lokasi-lokasi di atas..   

Kat Dugrostar Roadshow tu ada juga booth-booth dan aktiviti-aktiviti lain yang disediakan oleh penganjur dimana korang enjoy dengan family korang..

Sales /On Ground Activities      :
·         Special Product Promotion
·         Exclusive Dugrostar Premium Collection
·         Product Sampling
·         Clowns
·         Ballons

Booth Activities :
·         Dugrostar™ Step (Dance Machine)
·         Dugrostar™ Beat (Music Machine)
·         Dugrostar™ Style (Face Painting)
·         Dugrostar™ Celebrity (Photo shoot)
·         Dugrostar™ Jump (Giant Pool of Balls)
·         Dugrostar™ Creative (Sand Art)
·        
          At the same time, the *Dugrostar™ Studio video booth allows those who did not register in time, to still perform and be part of the Dugrostar™ campaign, with the opportunity to win other attractive prizes! For *FREE!

Stage Activities :
·         Dugrostar Finale
·         Interesting children’s performances (invited)
·         Coloring Contest
Other Stage activities

For more information on Dugro® and Dugrostar™, log on to www.dugro.com.my or call the Dumex CareLine at 1-800-38-1038.

1 comments:

Lynn Hamzah said...

wahhh...byk tempat ek...tp anak kak yong x berbakat sangat kut nak joint...

 
Design with love by Jiji for Zamimie