Wednesday, October 8, 2014

Kopi 434...


hah amik nie setepek segedabak kopi...sapa2 yg baca time mengantuk nie sure terbuntang biji mata...bau wangi kopi mmg menusuk lah sapa2 yg bau huhu.... sbrnya saya dah teraddicted ngan kopi 434 nie sejak2 nie.... klu dulu nak sentuh ponx jgn haraplah...balik2 teh 'o, teh 'o, teh 'o...bancuh kopi rajin lah... masa berpantang kat kg tu kan mak2 suh minum kopi...buat ponx cair2 jer utk buat syarat...tapi la nie tiap2 pagi nak breakfast ngan kopi 434 nie...kat kg hari tu rela hati jer buat kopi nie...huhu

kitaorg kat opis nie mmg dapat stok dari YB Bakri...mgkn dia ada share kot ngan company nie...huhu so sbbkan takder org minum saya lah tukang perabis skrg nie... :p klu kat kg mak saya kawasan tangkak mmg senang lah cari...kat umah mak saya stok mmg sentiasa jer ada...kat kl nie saya tak tau senang ke tak nak carinya...klu dulu2 mmg susah nak cari...sapa2 yg balik muar selalu dapat kiriman...

packaging sekarang ponx dah commercial, dia buat uncang2 bancuh utk sorg minum....dulu2 saya ingat lai main pakai timbang klu nak beli...jenuh plak lepas tu nak kena tapis...klu tapis tak cukup rapat merasalah serdak2 kopi kat tekak...huhu jual ponx dekat kedai apek lama2 yang pintu kayu sekeping2 tu...oldskool sungguh...skrg nie saya lalu kat muar hari tu siap ada kafe 434 tu...kena try nie sekali sekala...owh beli online ponx boleh klu tak silap saya...trylah klu korg ada jmpa nnti taw....lebih sedap dari kopi kapal api....tp sedap lai lah dark caramel latte Starbucks...ehh huhu


0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie