Monday, April 5, 2010

Cake Boss...

sapa penah tgk citer nie...klu sapa suka tengok channel Discovery, Travel & Living kat channel 707 astro mesti ada tgk muka2 nie...



saya ponx takderlah kerap sgt tgk...baru dua kali jer tgk sbb selalu termiss...tgk ponx bila time buka2 dia ada...kira mcm tgk ulangan lah...citer nie menarik jugak disamping kita bleh tgk cara derang wat kebanyakan fondant cake lah yg cantik2...lai2 part wedding cake ke...mmglah menjadi wedding dream cake kalau lom kawin lai lah...klu dah kawin mesti dok fikir2 utk wat cake mcm tu celebrate besday anak...huhu

so yg smlm punye episod best lah saya rasa..citer psl satu bride nie yg tak suka ngan cake derang buat...cake nie kira mcm mak bride tu yg tempah lah..so bride-to-be nie tak suka and dia pi comot2kan cake tu...try search dlm youtube tapi tak jmpa plak...tp serius citer nie best...huhu


just imagine wedding cake cam nie...for sure lah pengantin senyum smpi ke telinga...nak potong ponx tak smpi hati...huhu

Cake Boss every wednesday at 7pm on Astro Channel 707. The show repeats at 5am and 1pm, Wednesday, 1am on Thursdays, 4am, 12 noon and 6pm on Sundays.

~~end~~

1 comments:

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

 
Design with love by Jiji for Zamimie