Friday, April 2, 2010

A Tale of Mari and 3 Puppies...

Utk dishare bersama kawan2 yg takder facebook....sgt touching saya menangis oke tgk...huhu




seday kan...dh ler budak pompuan tu menangis beria2...kesian mari kena tinggal..sanggup di kejar helikopter tu..semua org dlm helikopter tu ponx seday sbb mari tu dh selamatkan budak pompuan tu ngan atoknye...

ini kalau tak silap saya drama jepun base on true story masa Niigata earthquake tahun 2004...ini plak kira part akhir citer nie...


sesapa nak tgk citer nie penuh sila tgk kat youtube search tajuk 'A Tale of Mari and Three Puppies'..klu tak silap saya ada 13 part...

~~end~~

3 comments:

geekecik said...

huhuhu...seyes touching:)

mas said...

huaahhh....nangis kat opiss....

mieoney said...

yer samalah mas kitaorg ponx nangis masa tgk...huhu seday gilos kan...

 
Design with love by Jiji for Zamimie