Monday, April 19, 2010

Eye Upgrade....

~alangkah indahnye mata kurniaan tuhan nie...~


wah mcm mata bleh diupgrade2 jer...ngeh2 erm serasa balik kg nnti nak pi cek balik mata ku ini..rasa mcm power dh bertambah jer..sblm nie ponx mmg dh rabun tp very the light2 jer..tp skrg nie dh bertambah teruk rasa...smpi nak busy body (ayat mydear) ponx dh tak nampak..apakah faktor penuaan atau faktor urat yg telah terputus kerana bersalin...hehe

adatlah kan bila dh bersalin alignment balancing semua dh lari... =P tp masalahnye spek adalah tidak suka bila diletakkan dimata..rasa mcm ada halangan besar kat situ wpun mata adalah clear...inilah akibat klu terlalu khusyuk mengadap pc jer...kan bagus klu keja mcm mama aleesya bleh jer kuar2 wat assingment... ini tak dr masuk keja kul 8 mengadap pc smpi blk keja kul 6...pas tu smbg blk kat umah...

maka terjawablah persoalan kenapa saya tak update blog bila berada kat umah...sdgkan semua lengkap kat umah tu...amat selesa untuk berblog...but no no no for me...baik mengadap tv atau mengadap muka eman and mydear sejuk sket mata memandang..huhu

~pakai spek macam kakak sufya~

~rupa mata spare saya skrg yg bakal diupgrade~

~atau mgkn mata saya akan diupgrade kepada ini~

~end~

2 comments:

purple_lav said...

wah, apply le keje kt sini gak, baru best dpt pegi esemen sesama hehehehe...mimi, try ar pakai contact lense, lgi selesa sbb klu pakai spek rasa mcm terletak je sesuatu kt muka kan..oke ape...ehehehe

mieoney said...

tak penah cuba lai pki contact lense..tp tak mengalahkan bila berangan2 nak pki terus nak pki yg kaler2 punya...haha

 
Design with love by Jiji for Zamimie