Wednesday, April 28, 2010

Kepala Pusing...


dari semalam lagi kepala nie cam sakit...cam sakit kepala ker cam pening kepala ker tak tau lah nak ckp..tp start dr ptg smlm smpi ke pagi tak ilang2 ponx...pgi tadi bgn kul 4.30 masa bg eman susu dh rasa sakit smpi mcm malas nak bgn pi keja...tp stkt pening kan pegi jerlah...


rasanye nie semua sbb mata...yerlah mata dh rabun spek tak mo pki..inilah padahnye...teruk sgt dh mata nie smpi white board yg jarak lebay kurang 5-6 kaki dr cubicle saya tak jelas dipandang...huhu smlm lagi lah..masa pi midvaley nak cari kedai organik Juslife sbb nak beli cereal eman yg dh abis tu smpi naik fed up...yerlah mata dh lah tak brp clear nak mencari kedai lai...mgkn sbb tulah smpi ke pagi nie kepala tak abis lai pusing...terlalu fokus rasanye...


tak leh tangguh2 nie kena jugak wat mata...dh ler nak wat gigi wat mata mcm apa jer bunyinye...melayang duit ku... takperlah wat spek kat kedai murah jer...tak ponx tukar jer cermin kat spek yg ada... sok2 bila ada duit lebay baru tukar bingkai baru...tak ponx sambar jer contact lense...hehe eh tp klu ada org bg 'FREE' i amik jer...huhu sapa tak suka brg free kan... =p


~~end~~

2 comments:

cik_ah82 said...

weh, ayat free ang len mcm je...hhaaaaa..aku tau..aku pun suka brg free weh..hehe

mieoney said...

haha sdri pahamlah ek... =p

 
Design with love by Jiji for Zamimie