Thursday, April 8, 2010

Sesekali Islamic lah Sket... =P

asik dgr menda2 yg melarakan jer...sesekali marilah dgr sesuatu yg memuji kebesarannya...moga mendapat nur dari-Nya.. =)


satu masa dulu nasyid nie mmg lah saya minat sgt2...tetapi lama2 minat menjadi semakin pudar plak sbbnye dh jarang dgr kan...ini sbbnye pengaruh adik saya plak...kitaorg mmg ada tape lah..dulu2 mana ada duit nak beli cd...huhu tp yg tukang beli tentulah saya sbb masa tu bljr kat UUM kan dh ada ptptn so mampulah nak beli..

antara tape2 yg kitaorg ada kumpulan Hijjaz, Unic, in-tema and firdaus...pas tu ada satu masa dulu sangup heret kawan lelaki saya nie pi kat library kat uum tu semata2 nak pi tgk kumpulan firdaus launch album derang....waktu tu kumpulan firdaus nie ada dua org lecturer uum...seronok terus pi beli kaset dia dgr berulang2 kat dlm bilik...yerlah saya punye radio saya punye kaset suka sayalah huhu..

pas tu ada satu masa lai masa handle projek lagha...huhu projek karoke kolej so kena cari judge kan cepat jer bg cadangan nama ismandi...mmdgkan dia adalah lecturer kat fakulti saya terus jer gedik2 nak pi jmpa and menjemput...serius mmg saya pi jmpa dia alone oke..huhu tp sayang derang ada show klu tak silap waktu tu..tp syabas tuk diri sdri sbb berani...hahaha


ini lagu feveret saya dlm album yg saya beli tu...besttt..nnti balik nak cari lah blk tape2 nie semua... =) pas tu nnti klu ada masa saya scan gbr2 yg ada ek...huhu tetiba rindu plak kat UUM bila tgk video klip nie byk kenangan kat sana... =(

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie