Sunday, December 9, 2012

Preloved Baby Item For Sale...

~ Sticky Post ~


mysis nak jual barang2 kepunyaan dia...kabornye takmo beranak lai dah huhu...so dia ponx nak jual lah barang2 yg ada...saya ponx tak lom peknen2 lai, klu tak bley lah sambar brg 2-3 ketul...kot2 ada yg berminat...kebanyakkan mmg dah gunalah tapi still in good condition sbb anak dia baru 1thn 1 bulan kot...ada yg tak smpi setahun ponx gunanye....

kalau ada yg berminat boley lah email kat tuan punye badan yer utk urusan negotiation harga [insya-Allah bley nego lai harga], cara pembayaran dan kot2 korang nak tanya apa2 ker....saya tukang letak kat blog jer dgn harapan dpt lah komisen sket...huhu 

sila email : shimex_79@yahoo.com

*click pic utk gbr lebay clear...







4 comments:

strawberi said...

ala..bestnya..tp sume tak pakai dh jugak..nak carik car seat baby yg baru..yg lama..dh tak best..ekeke..

Roslida M Jani said...

kalau ada baby lagi sure beli ni...hehehe

hi...here ada lucky draw to win...coach handbag worth rm1000! jom!

http://www.roslidamjani.com/2012/12/lucky-draw-coach-handbag-worth-rm1000.html

Wak Gelas™ said...

wak punye baby car seat pon dh lama X pakey yee.. HHhehhe

cik_ah82 said...

ala, mimie..bekenan la yang fisher price newborn to toddler tu..ada lagi ke?

 
Design with love by Jiji for Zamimie