Monday, December 10, 2012

Die Hard Fan of Avengers...



khas untuk eman...klu dah mana peminat setia mmg ini jugaklah yg dia pilih...2 - 3 pilihan depan mana kotak ini juga yang dipilih...hai lah eman...hehe



jauh beli dari sabah nie...mengangkutlah dengan kotak bwk blk KL...huhu mcm kat sini takder payless kan...tp serius lah kedai payless tu mmg the best...sbb kasut utk budak2 lelaki ada mcm2 pilihan...kasut budak pompuan lai lah byk pilihan...tp klu kat kedai2 biasa kasut standard jer jual...yg nie stylo sket, dah lah avengers lepas tu dia mcm sandal plak tu...kemas lah...sbb eman nie jenis kaki gemuk kat atas...kasut penuh yg avengers mmg dia tak muat nak sarung...takkan nak amik lai besar plakkan....

3 comments:

Azian Elias said...

kat sabah akak tak sempat nak tinjau shopping mall.. tak cukup masa.. hee

juelee said...

payless kat KL ni ada kat paradigm mall ngan pyramid tak silap.. best.. ritu ada p....

mieoney said...

kak yan ~ mimie ponx sbb ikut hubs kerja..so time dia g keja merondalah kitaorg kat shopping mall..nak pi jenjln tempat lain tak berani lah plak sbb berdua jer ngan sikecik..huhu

jue ~ ya kah...kena pergi tu sbb kat KL punye mesti lagi besar and lg byk choicekan...sbb masa dekat suria sabah tu ada 6 rak jer kasut lelaki + pompuan + kanak2.. :(

 
Design with love by Jiji for Zamimie