Tuesday, December 18, 2012

Samsung GT-S5230 Hello Kitty...



aigoo terlepas sudah promotion nie...baru pagi nie terperasan...terus mcm wah cantiknye, sekali tgk harga RM248...murah2 baru nak click beli sekali tgk dah sold out lah plak...ish2 rugi2...terus google tgk takder lah kecik mana and takder lah besar sgt still oke...suka lah plakkan utk org yg bkn giler gadget mcm saya...hp canggih tapi takder data plan uolss...saya guna phone utk call and sms jer...so no use lah beli hp canggih manggih klu tak gunakan sepenuhnya function...huhu saya sukakan sweet and chic... ^___*

agak2 kat korang kat kedai2 hp biasa ada jual tak hp nie...sbb mcm tak pernah tgk ponx spjg yg saya dok jeling2 kedai hp...huhu kalau ada sapa2 tau bgtau saya yer...tgk dekat website lelong.com.my  harga RM300 dekat ebay plak mcm melampau2 plak reganye...huuu nak hp hello kittyyyyyyyyyyy.... ^__^


4 comments:

With Julia said...

alalalala nomeyy ye...sah ramai peminat nih sis...sbb tuh selalu sold out ja...huwaaaaa nangesss sob sob huhuhu

strawberi said...

alah..hari2 tgk groupon..bleh tak pasan..sbb mesti sy igtkan casing je tu..enpon rupanya..ruginyaa..iskkk

strawberi said...

eh..ade baliklaaa..ade 2 hari lagi..ceapt beli

AddaDongDang said...

SALAM.. HYE AWAK LEYH BLI LAGI.. ADE DEALS.... 3 HARI LAGI CLOSED,..

TGOK KAT GROUPON. TQ.

 
Design with love by Jiji for Zamimie