Tuesday, April 17, 2012

Kenny Rogers Roasters, The Mines...

akhirnya setelah timbul tenggelam, timbul tenggelam dah bley timbul balik dah...smlm petang dah kembali mendapat semula PC saya...sblm nie dok merempat kat PC org...nasiblah member tu cuti bersalin klu tak idok le ketahuan ke mana saya nak merempat huhu....

so cerita2 ada yg dah basi gaklah tapi dari takder cerita langsung cerita jugaklahkan...yg nie kitaorg lunch dekat The mines lepas blk dari critterland...klu pada sapa2 yg dah lama tak gi the mines skrg nie dah lain dah...dh nmpk exclusive sgt dah and dh byk kedai2 menarik...klu kedai mkn tu korg ckp jer mmg ada...

sbb waktu dah kul 2 lebay and perut ponx dah berkeroncong pilah cari mkn...sekali ramai ko org yg cari mkn...menuju lah kitaorg ke kenny rogers sbb scr kebetulan time tgh lalu tu ada org baru bgn dari situ...eman plak dah ngantuk and lapar mulalah dia wat perangai...so duduk jerlah mkn..

.:: the mines skrg dah ceria dah ::.

.:: kenny rogers roasters, the mines ::.

.:: kitaorg duduk sudut belakang tiang tepi terusan...privacy sket hehe... ::.




.:: mydear ::.

.:: eman ::.

.:: the only me bulat dah mcm telur :) ::.

hehe korg mesti akan nmpk saya kerap pki baju yg sama jer selalu sbb itulah saya...klu rasa selesa ngan baju tu mmg lah kerap saya pki smpi lah buruk.... bkn takder bju lain tp tetap juga nak pki bju tu...sbb saya nie cerewet sket, klu rasa tak selesa sket mmg saya tak pki dah lepas tu...wpun nmpk jimat tp byk gak yg membazir sbb beli tak pki...huhu and tudung kelabu nie saya suka sgt pki...smpi semua jenis baju yg bley masuk ngan kaler kelabu saya pki....hehe

.:: cubaan posing ngan eman...ala2 comel lah tp bley eman wat menda lain kat blkg tu grrrr ::.

.:: ada sayur mayur dan buah tentulah pinggan saya lengkap karbo, protein, buah dan sayur ::.

plg suka lah saya potato parsley tu...wpun ayam kenny rogers tak berapa nak sedap tp potato parsley and cheese macaroni adalah terpaling the best...muffin plk sure akan amik banana muffin...nyum2 sedap...

.:: yg ada byk carbo nie mydear punye hehe ::.

skrg nie mkn ber3 dah tak bley order utk 2 set tp kena order sorg satu set...sbb eman mkn byk...so amik kids meal yg kitaorg nie yea2 jer orderkan nasi and ayam tuk eman sekali dia dok ceduk macaroni dari pinggan mydear jer...nasi dia tak sentuh langsung...huhu dah pandai skrg nie pilih mknan...yerlah kita dok fikir bdk klu camner ponx dia mkn jerlah...tp tidak utk eman hokey klu tak sedap mmg dia tak mkn ponx...sbb selalu dia yg beria2 nak mkn, nak nasi , nak nasi so bila dia dah rasa 2-3 suap and tak sedap kita paksa mcm maner ponx dia tak nak mkn...cuba mknan sedap satu pinggan ponx dia bley mkn sorg2 tau...huhu

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie