Monday, April 30, 2012

My Peace Man...


tak lain tak bukan eman lah sapa laikan...sejak2 dah pandai wat peace sign nie tiap kali amik gbr jer nak peace...pantang org halakan kamera mesti buat peace....



gbr bwh nie saya snap curi2 mulanye sbb mydear skrg berada di vietnam so dia suh lah mms gbr anak dia tgh wat per....sekali dia nmpk saya tgh nak snap gbr dia terus dia wat peace sign...

gbr bwh nie masa sepupu mydear kawen kat penang minggu lepas...tiap kali org amik gbr mesti buat peace...smpi derang gelar kat dia budak peace...tak tau dr mana belajar...sbb kitaorg takderlah selalu sgt amik gbr wat peace...


nak pi mkn nasi kandar ponx buat peace...masa nie tgh beratur nak dinner kat original kayu nasi kandar...saya tgh snap sana sini bila dia nmpk jer terus wat peace...hehe comel lah sangatkan...




gigit jari tu maukah eman...lepas dah snap nnti terus nak tgk balik gbr tu lepas tu sdri tgk sdri gelak besar...kira mcm gelihati kot tgk diri sdri wat peace...


setelah diselidik saya rasa saya tau kat mana dia belajar wat peace sign nie...saya rasa dia bljr ngan mamat kat bwh nielah...


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.




saya rasa dia bljr ngan super mario...sbb sejak2 nie dia suka tgk kat youtube super mario nie...kan klu mario dpt settle mission nnti dia akan buat peace sign...



1 comments:

cik_ah82 said...

weh!sangat cute okeh dia wat camtu!geram aku tgk..hehehe

 
Design with love by Jiji for Zamimie