Friday, April 27, 2012

Currently Watching Rooftop Prince...


big grin :D haha skrg nie saya dah demam citer korea dah...asik2 bukak channel 393...mula2 dulu dok tgk citer Jewel In The Palace yg episode byk giler tu...lepas tu diam kejap and tgk plak citer Playful Kiss yg comel giler sbb citer budak2 sekolah...dah tu tgk plak citer 49 Days yg seday bangat...[ada lai citer yg saya dah tgk nnti saya review ek]

lepas dah ada channel 393 Channel OneHD terus saya terajin tgk citer korea dah...kdg2 tak sabar sgt tgu kat tv tgk online jer...sbb dah jmpa website yg besh mmg dok tgk kat situ jerlah...yerlah tak rajin nak tgu citer seminggu 2 kali nie...kalau boley nak tgk hari2... bak kata kat VP hari2 mau...hehe


kalau korg nak tau sinopsis citer bley baca kat sini AsianWiki kalau tak bley tgk dekat kimchidramas.net klu korg tak rajin nak tgu loading and segala buffering korang tgk jer kat channel 393 OneHD setiap hari Isnin dan Selasa jam 9.05 mlm...bestlah citer nie cam comel jer wpun ada jugaklah tak logiknye...klu ikut kat TV baru 2 episod jer...klu tgk online baru smpi episod 10 klu tak silap saya...citer nie ponx tak byk episod ada 20 jer so okelah bg saya...saya suka tgk citer yg episod pendek2...yerlah klu pjg2 kang meleret merapu bagai2 plak...pilihan ditangan anda...hehe

1 comments:

Rafshila Romli said...

saya pun penggemar oneHD gak.... semua drama korea yg ada saya tengok... tengak rooftop prince ni sakit perut dibuatnya
gelak tak hengat... memang kelakar lah... saya selalu tgk kat mysoju.com

 
Design with love by Jiji for Zamimie