Thursday, April 26, 2012

Princess Fat Free Fryer....

tgk iklan kat milkadeal macam best jer Princess Fat Free Fryer nie...sbb boley goreng nugget, fries and segala bagai tanpa minyak...klu tak selama nie klu nak goreng menda2 tu semua kena guna minyak byk...dah ler membazir minyak satu, satu lai tak menyihatkan plak rasanye....lepas tu bley guna function grill jugak nmpknye...

klu promotion dalam milkadeal nie dapat harga RM455 dari harga sbnr RM569...hari tu tgk yg Philips Air Fryer tu harga smpi RM1k lebay...giler babeng punye mahal...yg nie lebay murah dari tu function still sama jer... okelah kan...tgk dia punyer video ponx tak merumitkan nak guna...


kalau berminat korang pi kat milkadeal nie smntra stok masih ada...sbb dia bukak utk 100 unit jer stkt nie saya tgk baru 9 org beli...skrg saya tgh fikir2 juga nie nak beli ker tak...huhu


2 comments:

♥ Wina ♥ said...

pun ade tengok hari tu tapi dalam masa yg sama tengah tgk poket sendiri jugak ehehehehee

mimie said...

itulah wina mcm best jerkan fryer nie...cepat korek poket the other half sekali nnti melepas plak...hehe

 
Design with love by Jiji for Zamimie