Monday, April 9, 2012

Sunyi Sepi...

setelah beberapa lama tak update blog ini kira entry pertama bulan april kot...

bkn tak nka update blog tp ada problem sket ngan pc nie...

tak tau kenapa tp ada sstgh website tu tak bley bukak...bkn kena blocked sbb kat pc org lain bley jer...

time nak sign in blogspot sure tak bley...

harap2 lah yg nie kira dah oke klu tak hari2 dok bukak blog sdri and tenung dan blog hop jerlah yg boley ponx...

byk menda nak citer tp satu2 lah yer...

wpun dah basi saya citer jugaklah...huhu

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie