Tuesday, January 31, 2012

Best Food Around Town..



korang tau tempat makan best2 kat kawasan korang? jgn lah simpan sorag2 sharelah ngan kitaorg semua nanti bley dapat reward oooo...


atau korang nak tau tempat2 makan yg best utk anniversary ker, utk celebrate apa ker senang jer..pi lah ke openrice malaysia...


OpenRice nie adalah satu website yg mana korg bley cari tempat2 makan yg best yg org lain review...cth kalau kita jmpa satu tempat mkn yg tp kita tak tau best ker...so bley kita bukak website OpenRice Malaysia nie dan carilah klu2 ada org dah penah share..

cth mcm kat bwh nie bley jer pilih jenis mknan, kawasan mana, price range dia...semua adalah...



atau ponx korg mkn kat satu tempat best and nak share ngan kawan2 so bley lah share kat sini...klu ada blog tulis dlm blog..klu takder bley lah share kat OpenRice Malaysia nie...so apa lai share dan menang, menang, menang....




~~end~~

3 comments:

Mymie Sein said...

dengar name pun dah best..belum makan lagi kat sana

With Julia said...

best yer...satu web je leh pi mcm2 tmpt...so xyah lah nak tggu JJCM jek tiap2 minggu...yehuuu tq sis mimi perkongsian bgus :)

♥ Wina ♥ said...

bestnye info nie!

salam kenal :-)

 
Design with love by Jiji for Zamimie