Friday, January 6, 2012

Final MasterChef Malaysia...

MasterChef Malaysia bakal melabuhkan tirainya dah...seday2 takder dah rebut2 nak tgk masterchef kul 9 lai...huhu tp serius masterchef nie my mom ngan my dad kat kg ponx derang follow taw...cer klu anak dia yg comel nie masuk dlm tu sure tak pernah miss tgk kot...huhu takper next time i try yer... :p

klu pada sapa2 yg tak tau [ada ke org tak tau] battle antara wahidan dan ezani...


agak2 korang sapa yg menang antara mereka berdua nie...saya rasa mereka berdua nie ada kekuatan masing2...mcm wahidan selalu dapat pujian klu dia masak main dish...klu mcm ezani plak derang panggil dia ratu pastry...masa mula2 ponx saya dah terkagum sbb dia wat pastry yg pelik2 sketlah...so kat sini ada kekuatan masing2....

jom kita tgk apa kata bekas2 peserta terhadap derang nie...



so jangan lupa saksikan Final MasterChef Malaysia hari Ahad nie jam 9.00 mlm...Channel Astro Ria [104] atau ponx kat HD Channel 188...tgk HD Channel baru lah clear...so klu tgk tu telek2 lah and jeleng2 lah sket kiri dan kanan kot2 ada termasuk sekali muka saya nie... :p sbbnye saya adalah dijemput hadir...huhu insya-Allah klu takder apa2 hal saya akan pegi...






ada sapa2 lai yg pegi ker? bley lah kita together2 disana ek...i is nebes sbb sorg2 jer...smpi hati derang nie jemput sorg jer tak bg bawak the other half...huhu so takderlah i teman...lonely lah gamaknye...


6 comments:

eencyweency said...

kak mimie!sy g ngn kak yati!jom la kte p same2..blh gerak dr bangi same2

mimie said...

bley juga...wawa contact akak kat email...nnti kita tukar2 no phone ek..
zamimie_zafika82@yahoo.com

cik_ah82 said...

weh, dia wat live ke masak2 tu?preview hr tu tunjuk makan tuk 40 org kan..aku vote tuk wahidan sebab zamir xmasuk..huhu..hahah

eencyweency said...

Kak mimi,sy dah emel dah fon no :-)

eencyweency said...

Kak mimi,sy dah emel dah fon no :-)

Jabberholic said...

Jumpa di sana ye mimie, yatie & wawa :)

Erna

 
Design with love by Jiji for Zamimie