Friday, January 6, 2012

Thistle Hotel PD ~ Bercanda Di Tepian Pantai...

habis jer tour sekitar hotel kitaorg jln tepi laut plak...sajer lahkan nak tengok eman takut tak dengan laut mcm dulu2 masa kitaorg pegi HardRockHotel...tp suprise dia mmg tak takut dah skrg nie...mgkn takut sbb masa tu kecik lai, so bila dah besar2 nie dah oke dah...so bley lah lepas nie pi pulau redang ek baba...huhu nak imbas blk kenangan masa hanimun dulu222...hehe


eman bila dah besar nie mmg pandai sgt main2...cer korg tgk gbr atas nie...dia main nyuruk2 kat blk pokok kelapa...tak sapa ponx ajar...sbb masa kitaorg lalau kat pathway tu tetiba dia lari2 atas rumput terus duk blkg pokok kelapa and terjengah2 mcm org main aci cak tu...so kitaorg ponx main sekali buat2 tak nmpk smbil ckp mana eman, mana eman bila dia mcm ala2 sergah semua buat2 terkejut...lagi lah dia suka...hehe

.:: tuan blog tumpang lalu huhu..bulat sana, bulat sini, bulat sana sini :p ::.


lalu kat kelab tu turun dari tangga untuk ke laut...sedang elok masa tu tak berapa cerah sgt matahari tp silau tetap ada...camner ek kadang2 bila mendung tp ada cam silau...jenis saya plak mmg tak tahan silau tu yg tgk gbr saya byk dahi berkerut...klu gbr outdoor saya mmg byk yg dahi berkerut...sbb tu ramai org ckp saya garang...huhu


tengok eman main kat laut seronok jer...dia mcm happy jer...seronok jadi budak2 tak der menda nak difikirkan yg penting enjoy dan happy jer...tp bila dah jadi parents nie mmg seronokkan bila kita tgk anak kita ponx happy sekali...




klu nak tau gbr nie dia tengah muntah sebab terminum air laut tu hehe...sebuk baba jln ke tengah dia ponx nak jln sama...lepas tu tetiba ombak terkuat sket and dia lost balance and terjatuh...nasib mydear sempat tangkap so cam tercelup sket muka kat air...hehe


lepas nak blk tu nak pi mandi pool plak tp tetiba nmpk playground terus jer eman geground, geground...lawak ponx ada sbb tak ley sebut full so dia sebut separuh jer...hehe berlari2 lh dia ke sana...


oke dah habis dah tak tau nak citer apa...hehe lepas jer main kat sini naik bilik solat, lepak2 kejap terus kitaorg turun pool...waktu nie tak ramai org lai so seronok jer mandi manda...eman plg seronoklah smpi tak nak naiklah...huhu masa nie takder snap pic sbb saya nak mandi sekalikan so malas nak bwk kamera...huhu

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie