Monday, January 30, 2012

Jumble Sale...

salam...hai uolls lama dah blog nie senyap sunyi, tp takderlah smpi bersawang blog...sekali sekala jenguk juga blog...hehe saya bz sket skrg nie ada kerja yg perlu disiapkan dan dateline yg perlu dikejar...cehh dateline lah konon...so cik fiza jgn nak speku i pregnant plak...hehe sesungguhnye i blom lai pregnant anak kedua... :p

tp minggu lepas semua dah settle insya-Allah minggu nie dah bley berblog seperti biasa yer...nntikanlah entry bertubi2 dari saya...hehe tp dlm busy2, sempat gak saya join acara jumble sale kat opis nie hah jumaat lepas...gigih baking cupcake...dah ler mydear plak kena pi team building khamis tu mcm lipas kudung saya nak baking, nak layan eman, nak tidokan eman, nak frostkan cupcake and nak pi cari mknan [yg nie akan diceritakan kemudian]....


maka dengan itu terhasillah dua jenis jer ponx cupcake red velvet ngan chocolate cupcake...dua2 nie frosting dia cheese lah kan...mmg berpeluh nak letak atas cc tu sbb cuaca panas sketkan so dia cam melting sket...dlm2 pada tu bley lah hasilkan 80 biji...tu ponx tido dekat kul 2 pagi and sblm kul 6 dah bgn dah...blk petang tu melepek letay kul 10 dah masuk tido...





tak berapa byk sgt barang2 yg dijual sbb opis kitaorg nie ponx bkn ramai sgt staf...tp yg plg best kelab jual mknan...nyum2 ada laksa, nasi lemak, rojak buah dan nasi impit kuah kacang...saya smpt tapau laksa tuk mkn tghari...mula2 masa letak dlm mangkuk tgk sket punya byklah...sekali dah mkn sedaplah plak mmg licin lah mangkuk ngan kuah2 sekali saya sebat...sedap punye pasal...hehe

pemandangan dari opis saya...korg nmpk tak apa itu...itu adalah istana negara yg baru tu...nmpk gaklah dari jauh nun sana...takderlah zoom sgt ponx saya amik...zoom sekali jer..


so utk hari tu hasilnye cc saya sold out...alhamdulilah rezeki lah kan...harap2 sapa yg beli tu puas hati yer...klu nak order bley jer amatlah dialu-alukan... :)

3 comments:

Rozita said...

Cantik nampak cupcakes mimie tu. Nanti kalau akak nak order boleh ?

mimie said...

nak order boley jer...cuma tulah saya buat takderlah cun2 mana...klu stkt nak mkn2 tu boleylah...hehe

zaida said...

miss parlimen so muccchhh :(

 
Design with love by Jiji for Zamimie