Wednesday, January 11, 2012

Rasa Bersalah...

pagi2 lai dah update blog...huhu sbb rasa bersalah giler yg tak terluah...tak tau nak wat camner nie...citer bru jer terjadi skjp tadi...saya accident...accident kecik jer saya dilanggar motor...wpun nama saya dilanggar kira mcm saya tak bersalah tp sbnrnye saya yg bersalah...

semuanye berlaku kat simpang masuk opis nie...sbb saya nak susur ke kanan lepas tu depan saya ada bmw nak seberang jln tp dia dah mkn smpi satu jalan....saya susur lah slow2 tp sbb sblh kiri saya ada kereta so saya tak nmpk motor yg datang dari arah kiri saya...sepatutnya saya stop tp sbb saya confident takder kenderaan dari sana saya jln jerlah...jadi motor nie dia nak elaklah bmw dan keta saya so terkenalah berdentum sket...

saya cuak dah masa tgk muka motorist tu dia mmg nak marah saya...tp saya kenal dia saya bukak tingkap and tanya dia oke....dia ckp oke terus kitaorg masuk opis dan punch card...tp saya tgk dia jln hincut2...kesian plak...tak tercakap sori saya kat dia sbb rasa bersalah sgt...motor dia and kereta saya oke jer cuma masa dia langgar terkena lutut dia..kesian plak kat dia....tgk lepas parking tadi dia dok kat tangga opis ngan member2 dia...dia senyum jerlah bila nmpk saya tp hati saya yg tak sedap...

muhsin klu ko baca nie aku minta maaf byk2 ek...sangat2 minta maaf... :(

2 comments:

With Julia said...

Alhamdulilah,
Nsb baik x jd apa2 pada kak mimi & mohsin, moga dijauhkan perkara yg x baik dari kita semua...aminnn

mieoney said...

amin juga jujue...
akak kesian kat mohsin jer sbb dia naik motor kan..harp2 dia okeylah..

 
Design with love by Jiji for Zamimie