Wednesday, January 4, 2012

Nikon 1 J1 ~ Speechless



korang speechless tak tengok...huhu saya tetiba nmpk kat colum iklan kat tepi facebook tadi terus google...

nak drooling ponx tak bley dah so telan air liur jerlah...nice tul lah..

pada peminat pink sure meroyan nak beli nie...hehe harga lebay kurang RM2.5k klu tak silap saya....


pergh ada special kit yg semua warna pink plak tu...rasa nak nangis jer tengok...

tp klu saya tak pki sony nex-5 tu ponx mydear sure takkan setuju ngan kamera kaler pink nie...
masa saya nak beli yg kaler putih ponx jenuh nak bg sebab2 kenapa nak warna putih...huhu
takper org bayarkan kita redha jerlah...

klu beli sdri haruslah hover sket... :p



klu dari segi function plak saya tak taulah plak bgs ke tak...tp masa tgk review kat youtube tu cam tak berapa nak byk function ke saya yg tak berapa nak phm...

so kpd sapa2 yg nak beli tu kena review function dia betul klu setakat cantik jer no use...function penting juga tau...

~~wordless Wednesday~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie