Thursday, January 12, 2012

Thistle Hotel PD ~ Last Day...

konon habis dh citer psl PD tp tetap gak nak sambung citer...sbbnye bosan takder menda nak cerita...kang tak berupdate plak blog so tangan cam gatal jer nak wat entry...huhu

so nie citer last day dah nie...pagi2 lai kitaorg dah bfast and by pukul 9 pagi kitaorg dah terjun dlm pool...mmg ler pagi lai, lepas tu sejuk plak sbb smlmnyekan spjg hari hujan...abis tu nak wat camner tghari kang dah nak check-out so mandi puas2 lah...saya tak turun ponx mydear ngan eman jer...eman punye taknak pki bju smpi menangis2...gasak lah ko mandi pki suar jer...bkn apa sejuk...saya beli swimming suit yg suar ngan baju lain tu...murah tau jenama ogival dpt RM10 jer...hehe



eman seronok sgt spend masa dlm pool suara dia jer gelak2...berani dah duk dlm pool sdri tp kena letak dlm pelampung tulah...huhu time nie pagi lai org ponx tak ramai so aman jerlah...dia lai suka kita lepas dari pegang jer...konon nak ajar eman terapungkan diri tp bila tiarapkan dia oke bila telentangkan dia dah cuak dah...panik smpi mengelupur...hehe so misi nak ajar eman beranang tak berjaya...


slide nie lah smlmnye saya naik lps tu smpi kat bwh terhentak dlm pool...thanks dear bg cabaran yg menyakitkan...iyalah slide utk kanak2 yg ko sekali naik nak wat per...nasiblah yg jaga kolam tu tak nmpk klu tak malu berganda klu dia tiup wisel tu...haha

eman mandi dlm sejam jer sbb lepas tu dah hujan gerimis2...so teruslah kitaorg naik...barang ponx tak kemas lai...naik atas main sumbat jer janji bley zip beg tu...hehe siap2 semua bila dh settle acara bergambar sblm pulang...smntra nak tunggu bellboy tu lah kan..

cubaan eman nak wat peace sbb sblm tu mydear ada wat peace...sekali bkn dua jari, empat jari yang keluar...hehe smpi juling2 mata buat peace yaw.. :p

yer our family picture yg semua bulat sana, bulat sini, bulat sana sini...haha takper2 kita tgu lagi 2 bln tgk bulat mcm nie lai tak kitaorg...dah snap2 pic baru nmpk langsir tu terselak sana sini...mula2 ingat tak nak tarik langsir tu tp cahaya dari luar...bila dah tarik tak perasan tak elok plak...klu tak bley framekan gbr nie...ngan eman masih lah cubaan buat peace yaw dia...huhu


bye2 thistle jumpa lai next time...so far kitaorg puas hati kecuali tak puas hati dengan buffet breakfast jer...dah lah kena byr RM40 sekepala itu tak kisahlah tapi mknan tak byk choice, mknan best, space kecik sgt, waiter ponx nak taknak jer serve kitaorg...tunjuk tempat ponx tak nak, pndi2lah ko cari meja sdri... yg lain2 puas hati...klu ada umur pjg, rezeki lebay bley lah kembali lai...

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie