Monday, June 25, 2012

My Mum Hot!..

itu kata eman lah kan...sebabnye eman nie kalau tgk cerita ker...tgk iklan ker tgk gbr ker dia akan point kat pompuan tu mama....cthnye mcm giada kat bwh nie...pompuan nie mmg the very hot and maveles lah...saya suka tgk citer nie klu blk keja petang2 tu..rancangan dia Giada At Home..rancangan masak2 lah tp serius tgk dia masak ngan muka dia yg cun melecun mmg seronok...sbb bkn saje cantik tp pandai masak...



adalah lah lai 2-3 org yg eman samakan dengan mama dia nie...malas saya nak google2 sbb ada yg lupa nama dia...tp kebanyakkannye dari rancangan cooking show lah...mgkn dia maksud eman samakan mama ngan org tu sbb mama suka masak sama mcm org tu...huhu

tapi tak ketinggalan watak kartun juga ponx bley jadi mama...huhu


kartun dlm citer mr bean nie...nama roxy klu tak silap saya...masa mula2 dia ckp 'tu mama' saya mcm pelik...so saya tujuklah kat watak2 lain ponx dia ckp bkn...tp bila saya tunjuk pompuan yg nie terus dia ckp 'ha tu mama'...

tak menahan seksi bebenor mak ko ye eman...klu mama nak mengaku ponx tak sangup huhu...ada juga watak katun lain dlm citer toy story tu yg pompuan gembala kambing tu ponx dia ckp saya juga...huhu



tapi yg nie best...sbb mydear klu tau nie sure bangga sbb eman ckp ini baba...


*



*



korang nak tau sapa tak?


*




*




jaga2lah sat lai klu org tu baca mesti kembang idung dia...



*



*



*





tada






eman ckp baba dia adalah hugh jackman...byk kali plak tu dia ckp ngan saya tu baba...padahal waktu tu ada 2-3 org lelaki lain juga dlm rncgn tu...saya tgk citer kimchi chronicles waktu tu...lagi part2 fokus muka hugh jackman sesajer lai kuat dia jerit ckp tu baba...

saya rasa mgkn waktu tu dia rindu kat baba dia kot...so main taram jerlah tunjuk yg tu baba [mamatakbleyterimakenyataan]....yg saya tak bley tahan tu sbb lepas tu dia tunjuk bini hugh jackman si deborah tu adalah saya....korg kenal tak bini dia si deborah lee tu...




*



*



*





tolong lah eman mama tak sanggup klu eman samakan mama ngan deborah nie...mak tak sangup...huhu sentap tau eman terus lari jauh2 huhu...

tapi hakikatnye this is your mother and father lah eman...

*

*








2 comments:

cik_ah82 said...

hahah..okeh, gelak aku baca entry ni..eman2..

CINTA_NORTH2SOUTH said...

kelakola eman....suke la bc entri ni...hihilawak2....eman2...;)

 
Design with love by Jiji for Zamimie