Monday, June 4, 2012

Banana Uyu & Cherry, Cherry yummy...

setelah beberapa lama menonton cerita korea akhirnye terjebak juga dengan makanan korea...antranya adalah seperti di atas banana uyu aka susu pisang...hehe beli kat jusco satu kotak 200ml RM3.00....glup2 telan air liur masa bayar...tp nak rasa punye pasal beli jugaklah...balik2 rumah simpan dlm peti sejuk bg sejuk dulu baru minum...

satu kotak share ber3 tp 1st tu eman conquered dulu tp lepas 1-2 sip terus dia taknak...masa mula ckp eman nyer, eman nyer...lepas dah minum terus ckp mama nyer...haha selamat so kitaorg share berdua jerlah saya ngan mydear...sedap gak tp sesekali bley lah nak rasa...klu selalu itu idok ler...melainkan dpt harga murah...huhu



mengiurkan cherry merry niekan...sblm nie sbb pernah mkn cherry awet...klu korg pernah rasa mesti korg tau rasa dia pelik...selalu gak tgk cherry yg fresh nie tp sekadar mengkagumi kecantikkannye...lama2 tgk cam menyelerakan plak...so tanya mydear sbb dia sllu gi oversea penah tak mkn cherry dia ckp yes and sedap...

masa cari ari tu tak jmpa tp baru2 nie jmpa kat jusco satu kotak RM19.90 beli jugaklah sedap ke tak belakang cerita...smpi opis tak sempat cuci ke apa rasa satu sedap betul...rasa cam ala2 buah plum tp lagi sedap nyum2....mkn 1-2 biji jer kat opis blk rumah share ngan derang...nasib eman tak suka so saya ngan mydear mkn sekali hadap jerlah...tak dan nak simpan2...hehe

ada sapa2 tau tak mana nak cari cherry yg style timbang punye and murah sket...nak beli and mkn puas2...huhu

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie