Wednesday, June 6, 2012

Running Man vs Park Ji Sung ~ Daebak....

tak sabar nak download episod 97 nie....ari tu tgk takder lai so download smpi episod 96...klu sapa2 ikut citer running man kat oneHD bru smpi episod 93...so minggu nie baru nak smpi episod 94; runing man wedding race....

so pada sapa2 yg tak tau sapa itu park ji sung ~ eh tipulah kot klu ada org tak tau...saya yg tak fan bola nie ponx tau sapa park ji sung...park ji sung adalah player man utd tu...captain park ji sung...punye berbangga derang masa tgk running man tu...semua org nak team ngan dia...hehe

rasanye setakat yg saya dah tgk episod yg ada park ji sung nie adalah terpaling kelakar sbb park ji sung adalah kelakar hokey...mula2 masa dia kuar dlm episod 95 tu dia still blur2 lah laikan cam tak pndi nak masuk ngan geng running man yg giler2 kelakar nie...pastu dah dekat 2 episod tgk yg ada park ji sung nie mmg geli perut saya gelak...haha gelak tertahan2 sbb takut terlepas kuat...

so sejak2 dah bley download nie saya akan download byk2 siap2...so bila free time saya tgklah...2 minggu ari tukan saya puasa so time lunch tu nak elak dari tido saya tgklah...huhu curi2 lah masa sket tuk tgk...satu hari satu episod abis dah 4 episod saya tgk...dah beberapa hari tak bukak web kshownow tetiba tgk episod 97 derang dah kuarkn...tak sabar nak blk nak download..hehe


3 comments:

cik_ah82 said...

waaa, rindu nak tgk running man!ang donlot kat mana weh?masa ada one hd dulu aku xpenah miss tgk, tp la ni nk donlot malasnya amat..huhu

cik_ah82 said...

weh,aku bukak kshownow tu tp nak donlot tu kat mana ek?huhuh

mieoney said...

aku download guna keepvid...copy url dia and paste...nnti save kat pc..

 
Design with love by Jiji for Zamimie