Friday, February 25, 2011

Makan Coklat Dengan Cara Menyelerakan...


senyum jgn lupa yer...huhu itu menunjukan yg menda tu sedap...

gbr smlm balik dr kpj terus pi tesco kajang....cari brg dapur sket smntra nak blk tu beli lah waffle...
time tu mydear kuarkan cadbury stick yg bru kitaorg beli...
sekali tgk seronok jer eman mkn...comot2 plak tu...
tp sorilah gbr gelap, time tu ujan plak tu and masa tu kat parking...
gbr tu jerlah yg jdi ponx...huhu

 .:: siap tonyoh kat idung lai ::.

 .:: nyum2 sedap ::.

.:: masuk dua2 tgn sekali ::.

saya tak tau apa dlm fikiran eman or apa perasaan sbnr dia masa mkn coklat nie...sbb mkn smbil nak mskkan semua tgn dlm mulut lai tuh...huhu
tp dlm2 pada tak larat demam mkn menda2 mcm nie larat plak...takperlah bg tenaga sket sbb dia tak mkn byk sgt kang tak bermaya plak...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie