Tuesday, February 22, 2011

Carrot Walnut Cake


owh kek nie bkn saya yg buat yer...jgn korg ingat saya plak yg wat...wat butter cake ponx ala2 jer jadinye nak wat carrot cake...kim salam ler...huhu act nie namanye rezeki....kek runtuh dr tingkat atas...huhu besday our boss Datuk Roosme.. Selamat Hari Lahir Datuk, semoga dipanjangkan umur dan dilimpahi rezeki oleh Nya...

cake yg sedap dr Suanson Specialty Cake...ada byk jenis gak cake yg dikeluarkan cheese cake, rich chocolate cake, layer cake, butter cake dll...pas tu dia ada wat delivery gak...sng lah cam tu semua dihujung jari and sediakan saja ongkosnye semua akan tersedia di depan mata...korg boleh tgk sdri kat web Suanson nie..

cake dia adalah sedap...cuma tak ley mkn byk2 sbb rasa cam muak sket...klu saya plak mkn yg kat tepi kerak2 dia tu yg sedap...saya amik angle so dpt kerak kiri dan kanan...bru ler best...apa2 ponx mabeles cake wpun takder cheese topping cam yg secret recipe (SR) punye and klu nak bandingkan atr dua suanson dgn SR punye carrot cake saya rasa suason lagi sedap...itu saya lah tak tau pndpt org lain kan....

.:: yg nie kotaknye simple jer ::.

.:: yg nie plak map dia...ada dua cawangan...klu korg tak nmpk klik for enlarge ::.

.:: owh klu nak tau yg serdak2 tu lai sedap tau ::.

owh sedap jer saya mkn kek kan...ptg nie nak pi dentist mlm td lupa plak nak sental gigi...nmpknye kenalah sental sebersih2nye...nak kena kumur dgn listerin stgh botol nmpknye nie kang tetiba doc jmpa walnut plak celah braces.......haha tak senonoh tul dlm hati dia ckp gaknye...sori doc :p

p/s: eh jgn ada plak yg mengidam ye... angah merembes air liur aku nmpk tu...huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie