Tuesday, February 22, 2011

MBG Fruit Shop...


korang penah tgk tak epal sebiji harga smpi RM40...yer saya penah sila lihat gbr dibwh yer...


ish gelap plk gambarnye...pencahayaan kurang sket lah tp korang jeling2 jerlah tgk regenya Red Apple sebiji RM38.90 each tau bkn sekilo...tp klu tgk real mmg apple tu nmpk mengiurkan lah merah berkilau cam tu...rasa tak taulah plak tak berani saya nak beli...huhu mesti manis meleleh air liur klu mkn...hehe


nmpk tak tu kuku harimau nama buahnye...erm sekali pandang cam harimau kena gout plak...huhu bila tanya kat org kedai tu dia ckp itu org cina wat sembahyang tak tau plak saya boley mkn ke tak buah tu...tp agak mahal jugaklah sbb 100 gram RM5.89...saya bygkan buah tu masam kot huhu siap bygkan lai tu...

sbnrnye nak citer psl kedai buah nie...yg nie saya pegi dekat The Curve tp byk gak kedai buah MBG nie antaranye dkt The Garden, KL sentral ini yg saya tau lah...bila tgk dlm senarainye mmg byk...saya nak citer lai bkn apa tp nak citer yg buah dia semua fresh2 and manis2 gitew...ari tu saya beli buah naga merah (dragon fruit) dua biji mmg sedap lah manis tul setanding dgn harganyelah yg 2 biji RM10 lebay...huhu

tp itulah susah nak pi beli sbb kedai jauh...tp org kedai tu ada ckp boley beli online dia ada bg kad kat saya suh col klu nak order nnti derang akan atr...klu nak beli minimum adalah sebanyak RM50...pegi jer website dia mbg shop kat situ adalah senarai harga buah semua so sng kita nak order...




**sorilah tak tau nak citer apa...takder idea nak citer so citer jerlah psl buah nie...huhu


~~end~~


0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie