Friday, February 11, 2011

Seharian Di Opis Mama...

nie citer minggu lepas...saya tak cuti ponx rabu tu wpun klu amik cuti 2 hari saya dpt cuti seminggu straight....simpan cuti nak berjimba2 bln 6 nie...lepas tu nak cuti raya lai...so sayangilah cuti anda bila perlu...lai ponx klu cuti ponx tak besh mydear takder kat umah ada urusan diluar...dan disebabkan itulah saya dgn rela hati bwk eman ke opis memndgkan bbysitter eman amik cuti rabu tu...

mmndgkan dia ponx dh besar so saya rasa takder mslh ponx klu saya nak bwk dia dtg opis...opis saya ponx tak ramai org sbb derang rata2 sambung cuti...mula2 cam gelabah plak klu nak drive berdua dgn dia kat opis, mcm2 dh saya sediakan supaya dia tak bosan dlm keta utk perjln sejauh 40km [jrk dr opis smpi umah]...tp kerisauan saya tak memberi makna sbb dia diam jer kat dlm keta...kdg2 dia bebel2 lah jugak...mgkn dia heran lah kot sbb selalu jln kejap2 jer dr umah bbysitter ngan umah saya tak smpi 5 minit ponx drive...

smpi2 jer opis derang semua ada ramai...secara kebtulan semua lelaki...dia takut kejap jerlah lepas dh diumpan ngan keta mainan and dia biasakan diri dgn keadaan kejanye meronda jerlah...pastu berani plak tegur org lain...huhu so far dia oke jerlah cuma time nak tido susah sket tp tido jugaklah dlm sejam...cuma blk tu masa nak smpi rumah dia dh start nak hamuk2 sbb cuaca panas sket and pipi dh blushing2 dh...gbr tulah saya wat entry pipi merah tu...

.:: see the mess..btw permainan tu semua mmg ada diopis yer jiran sblh yg punye huhu dia mmg suka hias2 meja nie ::.

.:: meronda dh macam gangster dh ::.

.:: apa lah yg dia tgh fikir gaknye ::.

.:: dlm proses nak tido smbil tgk upin ipin ::.

.:: tak berjaya tido..tgk upin ipin duduk plak ::.

.:: isi minyak dulu setangki penuh ::.


.:: welcome to lalaland huhu ::.

~~end~~

2 comments:

FairusPadzil said...

okey dia tdo atas meja...terabur meja akak

With Julia said...

cute lil boy...ehehhe suka dia tgk upin ipin...:)

 
Design with love by Jiji for Zamimie