Friday, February 6, 2009

Diet...


wah sejak² nie asik kuar entry makanan jer lah pulok..hehe seronok plak posting psl mknan nie.. kui2 so for smlm saya msk bihun sup jer.. masak2 simple2 tetapi mengenyangkan serta menyihatkan.. so kalau sesapa nak resepi request jerlah yer sbb saya malas nak tulis sbb bahannye ponx saya main campak2 jer... saya banyakkan sayur2 sket and mkn bersama cili potong yg diperah limau and letak kicap sket...lalalala hirup smpi licin mangkuk..hehe klu nak tau masuk hari nie dh 3 hari tak mkn nasi...berjayakah saya tuk diet??? harap2 lah ngeh2... pastu ujung minggu plak saya wat salsa dance sbb ari tu ada beli cdnye kat semua house mengah + berpeluh gak ler buat 40 minit lebih kurang.. takperlah dlm umah ponx at least ada gak pembakaran lemak..hehe

ini semua gara2 penimbang my sil lah nie..dia ada penimbang yg bleh ukur brp byk lemak kat perut, air dlm badan , pendek kata klu kita dgr tu gerun lah..gigih tu dia angkut gak bwk blk kg.. layankan adik2 ipar dia yg biul2 nie (termasuk ko sekali tau angah)...hahaha lepas2 timbang insaf kejap tp esoknye mkn tak ingat..hehe takper bln depan kita timbang lai yer kak yana tgk ada tak perubahan pada diri saya ke tak...


~~adios~~

2 comments:

atielense said...

semoga berjaya....

shima said...

wei apa aku plak...mana ada2..(insert muka xtahu)

 
Design with love by Jiji for Zamimie