Tuesday, February 17, 2009

Seafood Wrap..



Last nite saya masak yg simple2 ajor.. disbbkan smlm dr pagi smpi ke tghari asik mkn nasi jer so mlm saya decide tak mo mkn nasi.. bila tanya my dear dia oke jer janji kenyang.. okelah operasi ponx dimulakan dn kali nie punye adalah sagt2 simple..

Bahan-bahan:
Tortilla
Tuna
Crabstick
Lettuce
Tomato
Mayanoise
~bahan-bahan~


Method:
1. sapukan mayo diatas kepingan tortilla.

2. kemudian isikan lah bahan2 yg ada ikut suka dan citarasa anda


~sblm digulungkan~

3. wrapkan ketat2 dn kemudian bleh dipotong or terus jer mkn.

senang jer kan resepi dia..nie bleh lah dibuat bila time2 malas, time diet atau time2 suka2 nak buat lah huhu.. tp last nite punye saya beli tuna yg pedas so mkn smpi bengkak2 lah mulut sbb mcm terlampau pedas yg teramat sgt... tp sedap jer saya suka wpun lepas tu kebas lidah and bengkak bibir skjp..ngeh2

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie