Thursday, February 12, 2009

Kerja Sengal..

ini berlaku tghari tadi masa lunch..bila masuk jer opis dr lunch saya ternmpk menda nie...





dia dok kutip payung kitaorg and buat mcm tu..mmg sengal lah budak2 nie..dohai mcm kanak2 tadika plak..

sebelum tu derang dh menyengal dua org kat luar..tgh kitaorg mkn smbil borak2 bleh plak derang main bola berdua..bola plak pki stress ball kwn kitaorg..bola tu kan ker kecik jer sebuk jadikan mcm bola baling..elok jer main pki baju batik bagai..sorg yelah blm brp nak cukup umur tp yg sorg lai tu dh terlebih2 umur..apa kes???? huhu

klu prsn minggu nie adalah kurang entrynye..idea tu adalah sket2 tp yg banyak dn lebihnye adalah kemalasan..haha minggu malas sedunia tuk saya..kat umah ponx cm malas jer nak masak.. sbb tulah takder entry mknan...huhu tahap kemalasan melampau.. :)

~~adios~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie