Thursday, February 26, 2009

Jamuan Lagi...

hari nie ada jamuan lai stelah lama tak berjamuan..rasanya bhgn kitaorg jer yg byk kali wat jamuan.. selalunye sbb pertukaran staff lah..

so kali nie adalah tuk meraikan pertukaran dua org rakan ke tempat lain.. our fren asma akan ke lhdn muar and nurul akan ke perkeso kot if not mistaken..
mknan semua disubkan kepada sya as a caterer..kitaorg cuma bg duit jer..huhu

disebabkan smlm dewan abis lambat and saya ponx kul 8 bru blk so adalah agak tidak rajin tuk saya membuat atau memasak mknan utk dibawa ke opis.. saya ada gak bwk..tuh kat bwh tu sayalah yg bawak...hahahaha



~inilah mknan yg saya bwk huhu~

~atr mknan yg ada~

~mereka yg diraikan~

~the cake~

~yok mkn~

~the girls~

~mkn2~

~us trying to solve uma problem~

*pics adalah bkn dr saya..so gbr adalah tidk terang..huhu

~~end~~

3 comments:

shima said...

pegi amik saman kat blog aku. aku xde org lain nak tag, aki tag ko je la

Tulip said...

sedapnya tgk mknan mcm2.....teringin....tp apakan daya....tulip brpantang skrg nii..:(

mieoney said...

takperlah tulip tak lama lagi bleh lah mkn..
pantang kejap jer kan..

 
Design with love by Jiji for Zamimie