Wednesday, February 11, 2009

MUsim Hujan..

sekarang nie agak2nye musim hujan lah yerk..tp malang bg saya sbb time saya nak blk keja jer mesti ujan..huhu susah lah nak pi ke kereta klu ujan lebat..

smlm saya rasa hujan yg maha lebat yg penah saya alami smpi wiper tu kena buka pd kelajuan yg maksimum.. saya biasalah ujan2 nie kena kuarkan teropong aka mata kedua..huhu smlm hujan sgt2 lebat + ngan cahaya yg cerah agak menyukarkan pandangan saya..

terfikir sejenak tuk berenti seketika di tepi tp rasanye merbahaya takut dirempuh org time2 ujan lebat nie.. lagi ponx takder tempat yg proper tu berenti..so saya batalkan niat saya dn meneruskan perjalanan...

dgn jarak penglihatan dlm 1 meter - 2 meter jer saya ponx drive selaju 20km/j jer huhu... namun begitu smpi kat tol sg. besi tak ujan setitik ponx malah terang benderang lagi..kuasa tuhan kan subahanallah..


~ujan lebat kat jln Istana~

~slps tol sg. besi takder setitik ponx ujan~

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie